184
Nauja prekė
Nuplikyti ir užpilti verdančiu vandeniu, gintarėliai suminkštės ir išbrinks. Jų tūris arbatinyje padidės 8 procentais. Gintaro rūgštis – natūralus energijos stimuliatorius. Stiprina imunitetą, reguliuoja organizmo veiklą, valo, veikia tiksliai reikiamoje vietoje, atstatydama audinių ir organų funkcijas. Minkština vandenį.
Turime
Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!
Pasiekiama:
Gintarinė arbata – tai kelios saujos smulkaus neapdoroto jūrinio gintaro. Nurimus audroms, jis kruopščiai surenkamas nuo Baltijos krantų. Tokio gintaro „sukietėjusioje“ žievelėje ypač daug gintaro aliejaus ir gintaro rūgšties.
Nuplikyti ir užpilti verdančiu vandeniu, gintarėliai suminkštės ir išbrinks. Jų tūris arbatinyje padidės 8 procentais. Maždaug tokią pat dalį gintarėlių sudėties sudaro gintaro rūgštis, palengva tirpstanti vandenyje. Gintaro rūgštis – natūralus energijos stimuliatorius. Stiprina imunitetą, reguliuoja organizmo veiklą, valo, veikia tiksliai reikiamoje vietoje, atstatydama audinių ir organų funkcijas. Minkština vandenį. Vanduo tampa lengvai pasisavinamas, todėl tokios arbatos išgersite mažiau, nei įprastai gertumėte vandens. Lėtai tirpstantis gintaro aliejus yra antiseptikas, imuniteto ir energijos stimuliatorius, sustiprina rūgšties poveikį, suteikdamas subtilų prieskonį. Tokią arbatą galite gerti karštą ar šaltą kada ir kiek panorėję.
Paruošimo būdas. Vienam puodeliui arbatos reikės 2-3 šaukštelių smulkaus gintaro. Gintarėlius nuplikysite. Nuplikytus užpilsite verdančiu vandeniu, pusvalandį palaikysite ant silpnos ugnies, neleisdami atvėsti, ir jau mėgausitės pieš milijonus metų stebuklingų gintaro galių prisodrinta gintaro arbata. Tuos pačius gintarėlius vis užpildami, naudosite dar 15-20 kartų, ir kaskart vis didesnio paveikumo bei geresnės kokybės gėrimą gaudami. Po to gintarėlius išbersite iš indo ir palaikysite saulėje ar dienos šviesoje kelias valandas. Tada vėl: subėrę į puodelį, vis užpildami (15-20 kartų) ir po to pakraudami saulėje, naudosite juos dar 5-6 kartus.
4,00 €
4,00 €